Tänään olemma ostosreissulla Nicole Richien kanssa. Tässä vinkit miten pukeudut ostos reisulle mukavasti mutta tyylikkäästi :)

nicole_richie.jpgKYLLÄ

Tässä kuvassa näemme ensimmäisen shoppaus asun. Itse pidän kuvassa laukusta ja noista kengistä aawww--<3 No niin. Eli yllään Nicolella on farkut yhdistettynä valkoiseen toppiin tai t-paitaan sekä mustaan jakku takkiin. Pitkä vartiset saappaat, skottiruudullinen lippis jokin hauska riipus sekä muutama kultainen koru kruunaavat asun. Asu on siis sekä rento ja mukava että tyylikäs.

nicolerichiemischabarton.jpg EI

Tämä kuva on varoitus. NÄIN EI PUKEUDUTA ! Ensinnäkin  mistä ihmeestä Nicole on tuon mekon löytänyt? Sehän on aivan hirveä . Tuo päällä nukutaan mutta se yllä ei lähdetä ostoksille. Ei kenkiä ,koruja ,laukkua ei mitään. Ja hiuksetkin sekaisin. Tämä on selvä ei . Älä pukeudu näin

nicole_richie.jpgKYLLÄ

Tässä kuvassa on taas hauskat vaatteet.Tämä on sekä mukavaa että tyylikästä.Yllään Nicolella on tavalliset farkut ,lenkkarit jonkinlainen musta paita sekä iso harmaa villatakki. T'änä talvena isot neuleet ovat muodissa joten tätä ideaakin kannattaa kokeilla. Hyvän lisän asuun luovat isot aurinkolasit sekä Nicolen hiukset. Hiukset ovat auki mutta ne ovat silti huolitellut ja kauniit. Tätäkin kannattaa kokeilla.

89425836---nicole_richie_joel_madden.jpgEHKÄ

Tässä kuvassa Nicolella on myös ihana asu.Yläosasta en olisi niin kauhean varma mutta muuten aivan ihana asu Nicolella on. Eli yllään Nicolella on trumpetti lahkeiset mustat housut ,mustat korkkarit.Yläosana näyttäisi olevan jonkinlainen liivi ja sen alla musta paita- Asussa pidän eniten laukusta,housuista ja kengistä. Yläosasta en hirveämmin pidä mutta muuten ihan kiva asu.

215137.jpg

Tämä kuva on ehdoton suosikkini. Yllään Nicolella on kuvassa vaaleat farkut,musta paita ja sen päällä valkoinen pontso joka on kiinnitetty napilla. Laukku on aivan ihan. Hiukset ponnarilla ,pari korua ja iso laukku :) <3