Tänään siis julkkis tyylissä Ashley Tisdale joka on tullut tutuksi High School Musicalista

ashley-tisdale-picture-1.jpg

Tykkään tästä asusta. Tuo toppi/hame on ihana. Pastellinen violetti sopii hyvin Ashleyn ihon väriin. kaulassa roikkuu nyt muotiin tulossa oleva karhunhammas kaulakoru.Hiukset Ashleyn normaaliin tapaam rennosti kiinni.Korva Renkaat ovat myös mahtavat.

ashley_tisdale_lax.jpg

Ahleyn matka tyyliin. Kuvasta voi bongata Ashleyn suosikki laukkumerkin eli Louis Vuittonin. Turkoosi huppari ja aurinkolasit sopivat yhteen ja suojaavat paparazzeilta.

ashley-tisdale-pirates-of-the-caribbean-

Tässä kuvassa Ashleyllä on tyylikäs ja rock henkinen asu. Printtipaita joka on "köytetty" rinnan alata mustalla nahkavyöllä. Hiukset auki ja nude meikki. Punanen panta korostaa Ashleyn vaaleita kutreja ja upeaa ihoa. Ainut asia josta en tässä puvussa pidä on se että Ashleyn paidan kainalon kihdasta paistavat rintaliivit.

 

0000042111_20070815142659.jpg

Kuva on High School musicalin ensiillasta ja siinä ovat Ashley Tisdale ja Jennifer Tisdale. Yllään Ashleyllä on valkoinen mini mekko. Sopii hyvin Ashleylle koska sen valkoinen väri korostaa ruskettunutta ihoa ja hameen muoto omalla tavallaan imartelee Ashleyn vartaloa. Nude meikki ja suoristetut hiukset sopivat hyvin asuun.Muutamalla hopeisella rannekorulla ja clutcilla on saatu juhlava vaikutelma.

Että tällaista tällä kertaa kommatkaa jos haluatte :)